Meer dan 25 jaar ervaring

Op maat gemaakte brillenglazen voor optimaal zicht

Bij Matthijs Bunt Optiek begrijpen we dat elk paar ogen uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan brillenglazen die op maat gemaakt worden voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om enkelvoudige, bifocale, multifocale of computerbrillen, onze deskundige opticien zorgt ervoor dat u altijd het beste zicht en ultiem draagcomfort ervaart. Bezoek onze winkel voor persoonlijk advies en ontdek welke glazen het beste bij u passen.

Waaruit bestaat een brillenglas?

Een brillenglas bestaat uit drie componenten:

Glasdesign - Het glas wordt ontworpen naar de persoonlijke behoeften van de drager, bijvoorbeeld glazen voor bijziendheid of verziendheid. Qua design is er een onderscheid in enkelvoudige, multifocale of speciale computerglazen.

Materiaal - De look, het gewicht en de slagvastheid van uw bril hangt af van het materiaal waar uw brillenglas van gemaakt is, zoals bijvoorbeeld kunststof of glas. Ook meekleurend materiaal wordt in het glas verwerkt.

Coating - De eigenschappen van het brillenglas hangen af van de afwerkingslagen die zijn toegepast op het brillenglas. Opties voor coatings zijn bijvoorbeeld: ontspiegeld, krasbestendig, vuilafstotend, polariserend of UV-beschermend.

Enkelvoudige en multifocale brillenglazen
Met enkelvoudige brillenglazen kunt u óf veraf, of dichtbij goed zien. Bij multifocale brillenglazen kunt u niet alleen veraf en dichtbij, maar ook op alle tussenliggende afstanden goed zien. De sterkte verloopt bij deze glazen heel geleidelijk.
Bij een computerglas is dat ook het geval, maar dan zonder een sterkte voor veraf.

Excellentie staat bij mij vooraan!

Service

Gratis oogmeting

Het opmeten van ogen is een belangrijk proces voor het bepalen van de juiste bril- of contactlenssterkte. Kom snel voorbij voor een gratis oogmeting.

Gratis contactlenzencontrole

Een contactlenscontrole is essentieel voor het behoud van gezonde ogen en optimaal draagcomfort.

Gratis service

Bij aankoop van een bril is reparatie en onderhoud, zoals het reinigen van de glazen en het bijstellen van de pootjes gratis.