Het uitzoeken van een nieuwe bril is niet altijd even gemakkelijk. Ik help u graag op weg om de bril te vinden die helemaal bij u past.

Wanneer u bij Matthijs Bunt Optiek binnenstapt, wordt u onmiddellijk verwelkomd door een uitgebreide verzameling brilmonturen. Dit is niet zomaar een verzameling; de collectie wordt zorgvuldig door mij persoonlijk samengesteld om zo aan elke unieke klantbehoefte te voldoen.

U vindt in mijn winkel klassieke monturen die tijdloze elegantie uitstralen tot hedendaagse stijlen volgens de nieuwste modetrends. Voor de vintage liefhebbers zijn er retro monturen die u meenemen naar de gouden jaren ’50 en ’60. En voor degenen die de voorkeur geven aan een moderne uitstraling, is er een assortiment minimalistische ontwerpen die de nadruk leggen op eenvoud en functionaliteit.

Elk gezicht is uniek. Daarom zijn er modellen beschikbaar in allerlei vormen en kleuren. Door mijn ervaring kan ik u laten zien welke monturen uw gezichtsstructuur aanvullen en uw beste kenmerken benadrukken. Waarschijnlijk heeft u zelf al een bepaalde voorkeur, gebaseerd op uw persoonlijke smaak. Toch kan een bril die u niet direct zou kiezen, heel verrassend uitpakken.

Naast uitstraling staat kwaliteit bij mij voorop. De brillencollectie omvat diverse toonaangevende merken, zoals Blackfin, Fleye, Mexx, Jaguar, Ray Ban en vele andere. Deze merken staan bekend om hun duurzaamheid, comfort en precisie in design. Of u nu kiest voor een lichtgewicht titanium montuur of een kleurrijk acetaat design, u bent verzekerd van een product dat jarenlang meegaat.

Het gaat er niet alleen om dat u een bril vindt die er goed uitziet, maar vooral een bril die goed voƩlt. Ik sta altijd klaar om u te begeleiden bij het vinden van het perfecte montuur, rekening houdend met zowel uw visuele behoeften als uw persoonlijke stijl.

Maak gerust een afspraak, zodat ik uitgebreid de tijd voor u heb. Uiteraard bent u daarnaast altijd van harte welkom om gewoon even binnen te lopen. Graag tot ziens!

verder lezen

Bekijk ook

  • Aan de bescherming van kinderogen hecht ik grote waarde en ik vind het dan ook belangrijk dat de kinderogen regelmatig gecontroleerd worden. Er wordt de hele dag gefocust op de (digitale) schoolborden en kinderen duiken massaal in de boeken of ...

  • Tijdens de feestdagen er op zijn best uitzien! Wie wilt dat nou niet? Daarom heb ik weer de mooiste collectie 2022 monturen naar Hoeven gehaald. Zo zal u niet alleen met de feestdagen schitteren, maar ook in het nieuwe jaar ...

  • Een contactlens wordt niet alleen geadviseerd op basis van uw ogen, er wordt ook gekeken naar uw levensstijl. Bent u vaak buitenshuis of bent u gedurende de dag juist veel op kantoor? Uw dagbesteding draagt bij aan het advies dat ...