Deze tijd van het jaar staat de zonnebril natuurlijk extra in de spotlights. Maar er zit veel verschil in de kwaliteit van zonnebrillen. Bescherm uw ogen tegen de zon met een goede zonnebril.

Een zonnebril is niet zomaar een accessoire, het is een onmisbaar item dat zowel stijl als bescherming biedt voor uw ogen. Matthijs Bunt Optiek adviseert u met de juiste kennis en expertise bij het uitzoeken van een goede zonnebril. Alle zonnebrillen in mijn collectie zijn uitgerust met hoogwaardige zonneglazen die 100% UV-bescherming bieden.

Samen met u kijk ik of de vorm van het montuur goed aansluit rondom uw gezicht. Zo krijgt de zon geen kans om via de zijkant in uw ogen te schijnen. Ook kunt u de zonneglazen perfect afstemmen op uw persoonlijke situatie. Kies bijvoorbeeld voor gepolariseerde zonneglazen tegen hinderlijke schitteringen. Deze zijn ideaal op of bij het water, of als u veel onderweg bent.

Gekleurde zonneglazen, een high fashion spiegelcoating, of een zonnebril met meekleurende glazen behoren ook tot de mogelijkheden. Wilt u een zonnebril op sterkte, dan kunt u kiezen voor enkelvoudige of multifocale zonneglazen. Geniet overal van scherp en ontspannen zicht, of u nu het uitzicht bewondert of de menukaart op een terrasje bekijkt.

Met een scala aan monturen vervaardigd uit materialen van topkwaliteit, zoals lichtgewicht kunststof en duurzaam roestvrijstaal, vindt u altijd een duurzaam en comfortabel model. U geniet van een perfecte pasvorm, maar ook van een product met een langere levensduur.

Bent u op zoek naar een klassiek, trendy of sportief design, mijn collectie omvat een diversiteit aan merken in elke denkbare stijl. Met alle liefde vertel ik u het verhaal achter de labels. Kom eens langs en ga stijlvol en beschermd de deur uit.

verder lezen

Bekijk ook

  • Ik verbaas mij regelmatig dat er nog steeds sporters zijn die een bril dragen tijdens het sporten. Blijkbaar zijn deze mensen niet op de hoogte van alle mogelijkheden om toch scherp te zien. Want wist u dat u elke dag ...

  • Het kan zijn dat u na aanschaf van uw nieuwe bril of contactlenzen nog steeds last houdt van onscherp zicht, een stijve nek, duizeligheid, vermoeidheid en struikelen. Dat is vervelend, want dat zou u niet mogen verwachten van uw nieuwe ...

  • De zomer staat voor de deur! Als de zon hevig schijnt, smeren we onze huid vanzelfsprekend in met zonnebrandcrème. Maar wist u dat uw ogen ook bescherming nodig hebben? Uit studies is gebleken dat UV-straling (ultraviolet straling) één van de ...