De perfecte bril

Het uitzoeken van een nieuwe bril is niet altijd even gemakkelijk. Ik help u graag op weg om de bril te vinden die helemaal bij u past.

Wanneer u bij Matthijs Bunt Optiek binnenstapt, wordt u onmiddellijk verwelkomd door een uitgebreide verzameling brilmonturen. Dit is niet zomaar een verzameling; de collectie wordt zorgvuldig door mij persoonlijk samengesteld om zo aan elke unieke klantbehoefte te voldoen.

U vindt in mijn winkel klassieke monturen die tijdloze elegantie uitstralen tot hedendaagse stijlen volgens de nieuwste modetrends. Voor de vintage liefhebbers zijn er retro monturen die u meenemen naar de gouden jaren ’50 en ’60. En voor degenen die de voorkeur geven aan een moderne uitstraling, is er een assortiment minimalistische ontwerpen die de nadruk leggen op eenvoud en functionaliteit.

Elk gezicht is uniek. Daarom zijn er modellen beschikbaar in allerlei vormen en kleuren. Door mijn ervaring kan ik u laten zien welke monturen uw gezichtsstructuur aanvullen en uw beste kenmerken benadrukken. Waarschijnlijk heeft u zelf al een bepaalde voorkeur, gebaseerd op uw persoonlijke smaak. Toch kan een bril die u niet direct zou kiezen, heel verrassend uitpakken.

Naast uitstraling staat kwaliteit bij mij voorop. De brillencollectie omvat diverse toonaangevende merken, zoals Blackfin, Fleye, Mexx, Jaguar, Ray Ban en vele andere. Deze merken staan bekend om hun duurzaamheid, comfort en precisie in design. Of u nu kiest voor een lichtgewicht titanium montuur of een kleurrijk acetaat design, u bent verzekerd van een product dat jarenlang meegaat.

Het gaat er niet alleen om dat u een bril vindt die er goed uitziet, maar vooral een bril die goed voélt. Ik sta altijd klaar om u te begeleiden bij het vinden van het perfecte montuur, rekening houdend met zowel uw visuele behoeften als uw persoonlijke stijl.

Maak gerust een afspraak, zodat ik uitgebreid de tijd voor u heb. Uiteraard bent u daarnaast altijd van harte welkom om gewoon even binnen te lopen. Graag tot ziens!

Goed zien hoeft niet duur te zijn

Veel mensen denken dat een zelfstandige opticien duur is; een verkeerde veronderstelling. In veel situaties is het bezoeken van …

Lees meer

Betere focus, ontspannen zicht

In de wereld van vandaag zijn onze digitale apparaten gewoonweg onmisbaar geworden. Maar laten we eerlijk zijn, onze arme ogen …

Lees meer

Staar uzelf niet blind

Staar (cataract) is een vertroebeling van de ooglens waardoor uw zicht minder scherp wordt. Zonder behandeling kan dit tot …

Lees meer