Brillenglazen voor een digitaal leven

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van digitale apparaten. Overal waar u kijkt, ziet u verschillende soorten schermen, zoals smartphones, computers en tablets. Echter wordt er, over het algemeen, niet gerealiseerd dat dit kan zorgen voor ‘digitale’ oogklachten. Hier kunt u bijvoorbeeld denken aan droge of vermoeide ogen, maar ook hoofdpijn en/of nek- en schouderklachten. Leidt u een digitale levensstijl en ervaart u deze genoemde klachten? Dan zijn de Essilor Eyezen multimedia brillenglazen de oplossing voor u!

De gedigitaliseerde wereld is en was, voor de meeste, een grote aanpassing. Schermtijden blijven steeds toenemen. Hierdoor wordt er zoveel van onze ogen gevraagd, dat ‘blessures’ makkelijk op de loer liggen. Dit is vooral niet handig als het gebruik hiervan betrekking heeft tot uw functie. Daarom zijn speciaal voor deze klachten de Eyezen brillenglazen ontworpen. Deze verbeteren de leesbaarheid van kleine leestekens en ondersteunen uw ogen, als u langdurig naar een beeldscherm kijkt. Tevens zorgen ze voor minder inspanning, zo heeft u over het algemeen een comfortabelere kijkhouding.

Naast dat het montuur de beste technologieën heeft, worden uw ogen ook dankzij het Eye Protect System™ beschermd tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht. Alle brillenglazen zijn voorzien van dit geïntegreerde systeem. Daarnaast zijn het geweldige heldere glazen met een goede kleurwaarneming, die bovendien goed zijn voor uw ogen. Kortom zijn de Eyezen multimedia brillenglazen de ultieme oplossing voor uw digitale levensstijl.

Tot en met 14 juni 2019 geldt bij ons een introductie kortingsactie op de Essilor Eyezen brillenglazen ter waarde van € 50,-. Wilt u graag meer informatie? Kom dan eens langs in de onze winkel, want een ‘offline brillenglazenadvies’ werkt toch het beste!

Bezoek aan de opticien essentieel?

Herkent u het ook? Constant uw telefoon op armlengte afstand houden, ‘koeienletters’ op uw smartphone instellen en vermoeide ogen …

Lees meer

Terugblikken en vooruit kijken

Al 25 jaar ben ik, Matthijs Bunt, trots op de mooiste monturen en beste glazen die ik lever. Vandaag …

Lees meer

Mondkapjes en beslagen brillenglazen.

Omdat een mondkapje de ruimte tussen uw mond en neus afsluit, gaat de adem naar boven richting de brillenglazen. …

Lees meer