Betere focus, ontspannen zicht

In de wereld van vandaag zijn onze digitale apparaten gewoonweg onmisbaar geworden. Maar laten we eerlijk zijn, onze arme ogen hebben het zwaar te verduren met al dat schermgeweld.

Laptops, tablets, telefoons en smartwatches; ze zijn niet meer weg te denken. Steeds meer mensen leiden een druk digitaal leven en turen gedurende de dag met grote regelmaat naar verschillende schermen. Een computerbril die aansluit bij deze digitale levensstijl is dan ook geen overbodige luxe. Langdurig dagelijks schermgebruik is zwaar voor uw ogen en veroorzaakt vaak digitale oogvermoeidheid. U moet zich extra inspannen om een goede focus te blijven houden. Het gevolg is een onnatuurlijke en gespannen houding. En dat zorgt weer voor andere klachten, zoals hoofdpijn en nekklachten. 

Speciale computerglazen op sterkte bieden dé uitkomst. Bijvoorbeeld een multimediabril met Eyezen enkelvoudige brillenglazen. U ervaart haarscherp zicht doordat de glazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste deel van het glas. Het resultaat? U hoeft minder voorover te buigen, wat weer een positieve uitwerking heeft op uw houding. Deze brillenglazen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor intensief schermgebruik en verschillende kijkafstanden. Ze staan garant voor 24/7 comfort, haarscherp zicht en maximale bescherming tegen schadelijk UV-en blauwviolet licht. Switchen tussen de computer, telefoon, smartwatch, TV of tablet gaat dan ook moeiteloos.

En het beste van alles? Computerglazen zoals de Eyezen-brillenglazen zijn niet alleen voor de brildragers onder ons. Ze zijn de ultieme metgezel voor iedereen die zijn ogen wil beschermen en volop wil genieten van het digitale tijdperk zonder vermoeide ogen. Dus of u nu een digitale avonturier bent of gewoon uw dagelijkse dosis schermwerk doet, gun uw ogen het plezier van computerglazen. Loop eens binnen, dan kan ik u adviseren over welk brillenglas perfect bij u past.

Goed zien hoeft niet duur te zijn

Veel mensen denken dat een zelfstandige opticien duur is; een verkeerde veronderstelling. In veel situaties is het bezoeken van …

Lees meer

Staar uzelf niet blind

Staar (cataract) is een vertroebeling van de ooglens waardoor uw zicht minder scherp wordt. Zonder behandeling kan dit tot …

Lees meer

Een scherpe blik met maandlenzen

Maandlenzen zijn een populaire keuze op het gebied van contactlenzen. Graag vertel ik u waarom.

In de wereld van optiek en …

Lees meer